Jarenlange ervaring in esthetische tandheelkunde voor een betaalbare prijs
Tandvleescorrectie door onze ervaren implantoloog
Reguliere tandheelkunde
Alle esthetische behandelingen
Alle orthodontische behandelingen al 8 jaar succesvol uitgevoerd in Borne
Implantologie door zeer ervaren implantoloog
Kindertandheelkunde
Ervaren met het behandelen van angstige patiënten
Complete mondzorg in Borne onder 1 dak
Geen verwijspraktijk

3D modellen

3-D modellen

Bij Tandartspraktijk Werth werken wij met 3-D modellen van OrthoProof! Om de simpele reden: De digitale modellen zijn sneller, beter, efficiënter.

De Orthodontiepraktijken veranderen momenteel razendsnel. Patientinformatie systemen, digitale fotografie en digitale röntgen zijn voorbeelden van ontwikkelingen die zorg dragen voor een steeds verder voortschrijdende automatisering. Binnen deze ontwikkelingen is er tot nu toe echter nog een onderdeel dat is achtergebleven. De (gips) modellen.

Daar heeft OrthoProof de oplossing voor. Met OrthoProof hoeven wij niet langer met studiemodellen van gips te werken. Dus geen kans meer op breuk/beschadiging en veel minder ruimte- en tijds beslag in de praktijk. Bovendien kunnen wij eenvoudig computergestuurd meten, de modellen aan ons informatiesysteem koppelen en vanaf iedere plek onze modellen inzien! Kortom: Met de 3-D modellen van OrthoProof bespaard u tijd en werken wij met de nieuwste techniek.

orthoproof-1

 

Openingstijden
  • Maandag08:00 t/m 17:00
  • Dinsdag08:00 t/m 17:00
  • Woensdag08:00 t/m 17:00
  • Donderdag08:00 t/m 17:00
  • Vrijdag08:00 t/m 12:30
  • Zaterdag en zondagGesloten
De praktijk

Wij vragen onze patiënten om een mondmasker te dragen tijdens het bezoek aan onze praktijk. Let op! Het betreft geen verplichting, maar is wel een dringend advies.